Vi har 50 års erfaring med avancerede og brugervenlige el-kørestole

ROLTEC el-kørestole A/S er et 100% danskejet aktieselskab. Siden 1974 har vi fremstillet elektriske kørestole af høj kvalitet til både det danske og internationale marked.

Gennem årtierne har vi løbende forbedret vores kørestole baseret på feedback og idéer fra fysioterapeuter, ergoterapeuter, vores dedikerede medarbejdere og, vigtigst af alt, kørestolsbrugerne selv. Kravene til, hvad en elektrisk kørestol skal kunne, er vokset betydeligt med de teknologiske fremskridt. I dag er vores kørestole langt mere komplekse og avancerede end nogensinde før. Trods denne rivende udvikling har vores primære mål været at bevare en simpel og brugervenlig betjening, så vi kan sikre, at den enkelte kørestolsbruger kan føle sig tryg i sin kørestol.

De mekaniske og elektroniske funktioner er opbygget i moduler, så reparatører og andre med teknisk indsigt relativt nemt kan reparere kørestolen ved hjælp af brugervenlige servicemanualer eller ændre stolens funktion efter den aktuelle brugers individuelle behov.