El-kørestol til store brugere

ROLTEC er nu klar med en storebror til VISION CT4, nemlig HEAVY duty med baghjulstræk.

Modellen er udviklet på grund af den stigende efterspørgsel på el-kørestole til større brugere. Denne model gør det muligt at være kørestolsbruger med en vægt på op til 200 kg.

I ROLTEC HEAVY duty anvendes den samme revolutionerende digitale teknologi som i VISION CT4. På det ydre design er det ikke synligt, men der er lavet væsentlige forstærkninger på løft/vip og chassis.
Endvidere leveres stolen med massive hjul.

Download brochure
Informationer, farver og teknisk data.

Lygter

Redesignede lygter med en lysstyrke på hele 250 candela, ca. 14 gange kraftigere end de tidligere lygter, er med til at give hele stolen et forfriskende pift.

Lygterne er formet som en stor bue hen over dækkene med det resultat, at kørestolen fremtræder både elegant og sporty.

Bilfastspændingssystem

ROLTEC har udviklet et elektrisk bilfastspændingssystem til modellerne VISION, VISION plus, VISION CT4 og HEAVY duty. Systemet er meget velegnet til brugere, som ønsker en hurtig og sikker fastspænding. Både stol og bespænding er crashtestet og godkendt uden anmærkninger.

Aluminiumsfælge og skjold

Som standard leveres kørestolene med aluminiumsfælge, der i et moderne og stilrent design understreger stolens lette og elegante formsprog.

Det lukkede skjold, som dækker hele stolens underdel, giver et flot og moderne udseende og gør samtidig ROLTEC HEAVY duty meget rengøringsvenlig. Udover at dække stolens underdel fungerer skjoldet også som klemsikring, som hindrer skader på hænder og fingre. Skjoldet fås i flere farver.