Sikker og driftsikker el-kørestol

Sikkerhed har igennem mange år været en af hjørnestenene i ROLTEC’s produkter, og det er da heller ingen undtagelse i CT4. Kørestolen, dens elektronik og de forskellige styreformer overholder naturligvis alle de nyeste gældende standarder.

Med ROLTEC VISION CT4 får du en særdeles driftsikker, velkørende og fleksibel el-kørestol med en maksimal kørestrækning på helt op til 55 km. Med topfart på 10 Km/t eller 14 Km/t.

Et yderst rengøringsvenligt design er kombineret med en række praktiske detaljer. F.eks. byder det unikke løft/vip system på hele 36 cm’s løftehøjde og vippefunktioner med 7 graders vip fremad og 40 graders vip bagud.

Download brochure
Informationer, farver og teknisk data.

Lygter

Kørestolen er, helt i tidens trend, forsynet med LED lys, hvilket både giver kørestolen et moderne look og et særdeles kraftigt lys, som kan ses langt omkring.

Lygterne er formet som en stor bue hen over dækkene med det resultat, at kørestolen fremtræder både elegant og sporty.

Styreboks

Den ergonomisk udformede styreboks fremstår i et elegant design, og multifunktions displayet giver på en hurtig og overskueligt måde informationer om styringens mange valgmuligheder.

Den rene og jævne overflade på styreboksen gør rengøringen let og de oplyste berøringsknapper giver helt nye muligheder for betjening af forskellige eksterne funktioner

R-Net

Som noget nyt tilbydes ROLTEC VISION CT4 nu også med R-Net styring.

mulighed for gyro
internationalt kendt styresystem, som kan serviceres over hele verden
mulighed for opkobling til og styring af I-Devices (IPhone, IPad mv)