VIPER sætter nye standarder for forhjulstrukne el-kørestole!

ROLTEC VIPER drejer let om sin egen akse, hvilket gør den ekstremt manøvredygtig under trange pladsforhold. Markedets laveste sædehøjde gør, at den nemt kører til og under bordkanter.

Tophastigheden på el-kørestolen er 14 km/t, og batterierne leveres med en kapaciteten på helt op til 70 Amperetimer., hvilket resulterer i markedets længste rækkevidde på en opladning.

El-kørestolen leveres med ekstremt momentstærke motorer. Det viser sig ved en jævn og sej trækkraft selv ved lav hastighed og gør forcering af kanter og forhindringer til en sikker ”leg” under brugerens fulde kontrol.

Download brochure
Informationer, farver og teknisk data.

Præsentationsvideo

GYRO

ROLTEC VIPER er udstyret med GYRO.

Kort fortalt måler og overvåger GYRO’en hvordan stolen bevæger sig og korrigerer automatisk hvis det ikke stemmer overens med i hvilken retning joysticket bevæges:

  • kørestolen er meget lettere at styre
  • kørestolen vil, når det er fysisk muligt, følge joystickets bevægelser
  • kørestolen har samme høje trækkraft både ved høje og lave hastigheder
  • der er fuld kontrol ved kørsel på ramper

Affjedret baghjulsophæng

En stor nyhed er det nye understel med et affjedret baghjulsophæng. Her kan den ønskede affjedring indstilles variabelt og helt individuelt i forhold til brugervægt og behov for komfort. Betydningen er en klart forbedret komfort ved kørsel på ujævnt underlag, idet færre stød og rystelser forplanter sig til brugeren – en forskel man mærker øjeblikkeligt under kørselen.

Affjedringen forbedrer også brugerens kontrol af styringen, uanset styreformen og dennes sværhedsgrad. Resultatet er mere optimal kørsel, som er mindre anstrengende for brugeren og giver større styringssikkerhed.

Dækskjold

Det nydesignede dækskjold, der effektivt beskytter stolens mekaniske og elektriske dele, har bløde og elegante linjer og er yderst rengøringsvenligt.

Skjoldet kan leveres i flere nye og flotte farver, som alle understreger el-kørestolens moderne og tidløse design og medvirker til at signalere brugerens personlighed. Skjoldet fungerer som en optimal klemsikring, der forhindrer skader på hænder og fingre under betjening af sædevip og løft.