Kompakt med kolosal trækkraft

ROLTEC Python er en kompakt udgave af den velkendte Vision / CT4 el-kørestol. Med ROLTEC Python er der ikke gået på kompromis hvad angår teknologi, sikkerhed, komfort og design. Den avancerede elektronik er stadig den samme og den modul opbyggede mekanik giver stadig den store flexibilitet som ROLTECs produkter er kendte for.

Python har en kolosal trækkraft der giver kørestolen en topfart på 8 Km/t.

Download brochure
Informationer, farver og teknisk data.

Styreboks

Den ergonomisk udformede styreboks fremstår i et elegant design, og multifunktions displayet giver på en hurtig og overskueligt måde informationer om styringens mange valgmuligheder.

Den rene og jævne overflade på styreboksen gør rengøringen let og de oplyste berøringsknapper giver helt nye muligheder for betjening af forskellige eksterne funktioner

Bilfastspændingssystem

ROLTEC har udviklet et elektrisk bilfastspændingssystem til modellerne VISION ,VISION plus, CT4 og Python. Systemet er meget velegnet til brugere, som ønsker en hurtig og sikker fastspænding. Både stol og bespænding er crashtestet og godkendt uden anmærkninger

Lukket skjold

Som standard leveres kørestolene med aluminiumsfælge, der i et moderne og stilrent design understreger stolens lette og elegante formsprog.

Det lukkede skjold, som dækker hele stolens underdel, giver et flot og moderne udseende og gør samtidig ROLTEC Python meget rengøringsvenlig. Udover at dække stolens underdel fungerer skjoldet også som klemsikring, som hindrer skader på hænder og fingre. Skjoldet fås i flere farver.