BOA2 centerstol

Super kompakt, stilrent design og eminente køreegenskaber i samarbejde med det patentanmeldte hjulophæng gør køreoplevelsen komplet uanset om det er inde- eller udendørs.

PYTHON el-kørestol

ROLTEC Python er en kompakt udgave af den velkendte Vision / CT4 el-kørestol. Med ROLTEC Python er der ikke gået på kompromis hvad angår teknologi, sikkerhed, komfort og design.

VISION CT4 el-kørestol

VISION CT4 – en særdeles driftsikker, velkørende og fleksibel el-kørestol med en maksimal kørestrækning på helt op til 55 km. Med topfart op til 14 Km/t. Fåes med Real Motion teknologi

HEAVY DUTY el-kørestol

HEAVY DUTY med baghjulstræk er udviklet på grund af den stigende efterspørgsel på el-kørestole til større brugere. Denne model gør det muligt at være kørestolsbruger med en vægt på op til 200 kg.

VIPER el-kørestol

ROLTEC VIPER drejer let om sin egen akse, hvilket gør den ekstremt manøvredygtig under trange pladsforhold. Markedets laveste sædehøjde gør, at den nemt kører til og under bordkanter.

MOVEO+

ROLTEC MOVEO+ er udstyret med det samme løfte / vippesystem som er kendt fra BOA stolene. Systemet er gennemprøvet af os gennem flere år og kan øge siddehøjden med op til 30 cm.